Skip to Store Area:

Echipament sportiv LEGEA

Echipament fotbal Legea Echipament portar Mingi fotbal Jambiere Ghete fotbal Echipament antrenament Echipament arbitru Trening Legea Accesorii sportive Genti sport Legea Geci sport Legea Echipament rugby Echipament basket Legea Echipament volei Legea Seturi complete echipament sportiv Legea Oferte speciale echipament sportiv Legea

Set complet echipament sportiv Exchange Legea

Cod: SET 03
384,00 lei

Pret cu TVA


*Echipamentele nu au denumirile imprimate, textul care apare in unele imagini ca fiind imprimat pe tricouri sau bluze reprezinta denumirea produsului si nu exista pe produsul fizic.

Set complet echipament sportiv Exchange Legea

Culori disponibile:
COD: 0402 - navy blu/royal blu/azzurro
COD: 1003 - black/white nero/bianco
COD: 0403 - navy blu/white blu/bianco
COD: 0412 - navy blu/red blu/rosso
Marimi: 3XS - 2XS -XS - S - M - L - XL - 2XLIntreaba despre produsInscriptionare

Sport Standard este importator si distribuitor de echipament sportiv pentru fotbal, volei, basket dar si pentru o gama larga de accesorii sportive ale brandului italian LEGEA.

Echipamentele sportive din acest catalog se adreseaza in exclusivitate cluburilor si asociatiilor sportive din Romanaia. Echipamentele de fotbal, cat si accesoriile sportive prezentate aici sunt produse originale LEGEA.

Comenzile se fac telefonic la numerele afisate in pagina de contact, pe e-mail la adresa contact@sportstandard.ro sau direct din formularul de contact.

Livrarea echipamentelor sportive se face in maxim 15 zile lucratoare de la lansarea comenzii de catre dumneavoastra.


Magazine
WooW.ro